We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

9/08/2017

PATRIA MEA ESTI TU, SERIAL TURCESC LA KANAL D

PATRIA MEA ESTI TU, SERIAL TURCESC REZUMAT - Cevdet (Halit Ergenc ) este un comandant de succes al Imperiului Otoman care se luptă pentru țara sa în războiul din Balcani. Chiar dacă are o misiune dificilă, nu-și pierde niciodată speranța și vrea să lupte până la ultima picătură de sânge. El are o familie care trăiește în Salonic, (GRECIA) inclusiv frumoasa sa soție Azize ( Berguzar Korel ), mama lui Hasibe (Celile Toyon ), fiul său adoptat Ali Kemal (Kubilay Aka) și fiicele sale Hilal Miray Daner ) și Yıldız (Pinar Deniz ).

PATRIA MEA ESTI TU, SERIAL TURCESC LA KANAL D

 PATRIA MEA ESTI TU, SERIAL TURCESC - Cevdet dorește să facă tot posibilul pentru țara sa, fără să se gândească la viitorul său. Unii dintre colegii săi încep chiar să-și salveze viața înainte de căderea Imperiului otoman. În timpul acestor vremuri grele, Cevdet este trădat de prietenul său apropiat, Tevfik (Onur Saylak) și va fi capturat de soldați aliati timp de 8 ani.

PATRIA MEA ESTI TU, SERIAL TURCESC LA KANAL D

PATRIA MEA ESTI TU, SERIAL TURCESC - Tevfik, trădătorul, o iubește pe Azize de mult timp și îl trădează pe prietenul său apropiat, pentru acest motiv. El o informează pe Azize că Cevdet este ucis în timpul războiului,iar pe ei îi lasă să părăsească Balcanii și să se mute în Izmir, orașul din regiunea Mării Egee a Turciei. Azize nu are nimic de făcut decât să lase totul în urmă și să înceapă o nouă viață pentru familia ei. Se luptă să-și păstreze familia împreună în timpul celor mai dificile perioade din țara ei, chiar dacă si-a pierdut soțul iubit.

PATRIA MEA ESTI TU, SERIAL TURCESC LA KANAL D


8 ani mai târziu, Yildiz (Pinar Deniz) devine o frumoasă tânără doamnă care se comportă egoist și dorește doar să aibă o viață bogată și strălucitoare. Hilal (Miray Daner) devine luptător împotriva ocupanților Izmirului și se organizează împreună cu prietenii săi pentru a publica în secret ziare pentru a provoca publicul împotriva ocupației. Ali Kemal (Kubilay Aka) devine un tânăr rece care încearcă să facă față iubirii sale secrete. Și Azize încearcă să facă tot posibilul pentru a avea controlul asupra celor 3 copii ai ei.
PATRIA MEA ESTI TU, SERIAL TURCESC LA KANAL D

La sosirea forțelor militare grecești în Izmir, în 1919, nu numai viitorul Imperiului Otoman se schimbă, dar și viața lui Azize și a familiei sale se schimbă drastic. Cevdet pare să fie pe partea Greciei, purtând uniformă militară greacă și sprijinind Grecia împotriva Imperiului otoman. El este considerat ca un trădător de către toți și este lăsat singur de familia sa datorită secretului pe care el nu îl poate dezvălui nimănui.

PATRIA MEA ESTI TU, SERIAL TURCESC LA KANAL D

 În povestea serialului de dragoste rătăcită "PATRIA MEA ESTI TU", veți explora ultimele zile ale Imperiului otoman, luând în considerare ceea ce este iubirea adevărată. Poate iubi să rămâi fără voie în fața trădării? Cevdet va dezvălui motivul pentru care se află pe partea Greciei? Will Azize continuă să-și iubească soțul chiar dacă are în vedere că este un trădător? Cevdet va afla că prietenul său apropiat, Tevfik, a trădat țara sa? Ce se va întâmpla cu Imperiul Otoman? Cum va reacționa publicul împotriva ocupației din Izmir?

Titlu Original: Vatanim Sensin
English Title:You Are My Country
Genul: Istoric, Drama, Dragoste
Episoade:31
TV: Kanal D
Data Lansarii: 27 octombrie 2016
Productia: O3 Medya, Director: Durul Taylan, Yagmur Taylan

Distributia si personajele:
Halit Ergenc - Cevdet
Berguzar Korel - Azize
Onur Saylak - Tevfik
Sebnem Hassanisoughi - Eftelya
Selma Ergec - Halide Edib
Miray Daner - Hilal
Boran Kuzum - Leon
Pinar Deniz - Yildiz
Kubilay Aka - Ali Kemal
Senan Kara - Veronika
Baki Davrak - Vasili
Celile Toyon - Hesibe
Hakan Salinmis - Esref Pasa