We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

9/18/2017

Patria mea esti tu Episodul 9 Rezumat

Citeste aici rezumat din serialul turcesc "Patria mea esti tu" Episodul 9. Serialul "Patria mea esti tu" este difuzat de Luni - Vineri de la ora 20:00 la Kanal D.

Vasili, care va lua în considerare avertismentele lui Leon, va începe să aibe o bănuială mare în ceea ce îl privește pe Cevdet!

Chiar dacă Cevdet va avea o victorie prin facilitarea explodării arsenalului grec, reținerea lui Ölmez Hasan va schimba situația. Bănuielile cu privire la Cevdet ale lui Leon îl vor bulversa pe Vasili.

 În timp ce Cevdet încearcă să afle locația armelor de la Ölmez Hasan și Ölmez Hasan îl va amenintțța pe acesta că îi va dezvălui identitatea. Metoda găsită de Vasili pentru a îl face pe Ölmez Hasan să vorbească îl va pune pe Cevdet într-o situație dificilă.

Pe de altă parte Azize  se va clătina după apropirea de Cevdet. Tevfik va dori să o folosească pe Azize pentru ca să Ölmez Hasan să nu îl dea în vileag.

Atunci când Ölmez Hasan va înțelege că Azize este soția lui Cevdet, va intenționa ca să îi ofere acesteia un secret. Acest secret va schimba totul.

Patria mea esti tu Episodul 9 Rezumat