We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

9/13/2017

Patria Mea Esti Tu episodul 2 Rezumat Serial

Serial Turcesc Patria mea esti tu episodul 2 rezumat 14 septembrie 2017. Pentru Cevdet, care se întoarce acasă, nimic nu va mai fi ca înainte. Pentru Azize, care își iubește soțul atât de mult încât să spună “Patria mea ești tu”, dragostea nu a fost niciodată atât de dureroasă.

Patria mea esti tu episodul 2 rezumat 14 septembrie 2017

Patria Mea Esti Tu.  - Atunci când îl va vedea pe Cevdet în uniforma armatei grecești Hasibe, mama lui Cevdet, care va crede că, după ce soțul ei căzuse la datorie pentru țară, își pierduse și fiul în același fel, va schimba destinele fetelor lui Cevdet: a lui  Hilal, care merge pe urmele tatălui său patriot  și a lui Yildiz, care este atrasă de băiatul comandantului grec.

Patria mea esti tu episodul 2 rezumat 14 septembrie 2017

Patria Mea Esti Tu. - Mai există o persoană a cărei viață este dată peste cap. Această persoană este Miralay Tevfik, fratele de sânge a luI Cevdet, care trădându-l îl va lovi pe la spate pe Cevdet pe teritoriul Salonicului.  În timp ce Azize se va trezi într-o poveste de dragoste care o face să sufere mai mult decât ar muri, acesteia nu-i va fi  deloc ușor să își recâștige familia.