We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

9/28/2017

In Bataia Inimii episodul 32 Rezumat

Citeste aici rezumat din serialul turcesc , In bataia inimii Episodul 32. Serialul "In bataia inimii" este difuzat Joi si Vineri de la ora 23:00 la Kanal D.

In Bataia Inimii episodul 32 rezumat serial turcesc. Personajul numit Moskof Özkan care va face parte din Consiliu în locul lui Viktor, îl va neliniști pe Hizir. Odată cu cooptarea acestui personaj, Consiliu va fi implicat în lucruri ilegale sau poate comerțul își va schimba direcția.

IN BATAIA INIMII EPISODUL 32

În timp ce Hizir se luptă cu acestea, lucrurile se vor complica atunci când acesta își va seama de noua capcană care i s-a întins. Meryem este de acum în căminul ei.

Trăgând o linie trecutului, misiunea sa este de a își tine unită familia. Ea mai are o singură problemă de care trebuie să scape: Nazli și bebelușul! În schimb Nazli de la care se așteaptă să părăsească orașul, ea va apărea la ușa familiei cu bebelușul în brațe!

Această evoluție care va avea loc în timpul micului dejun de duminică în care se reînviase după foarte mult timp tabloul unei familii fericite.