We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

9/21/2017

In Bataia Inimii episodul 30 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 30 rezumat serial turcesc la Kanal D. În timp ce Selim își va da ultima suflare, acesta îi va dona un suflet vechiului său prieten. În schimb Mahmut care este orbit de lăcomie, stă la pândă ca să îl facă să sufere din nou pe Hızır Çakırbeyli.

Vechii prieteni ce deveniseră dușmani care se vor întâlni pentru a se împăca cu ocazia înmormântării lui Selim vor transforma perimetrul într-un loc de luptă. În schimb Unal va crede că Hizir l-a desconsiderat pe acesta (Unal) și a pus la cale această agitație.

El își va arăta nemulțumirea declarând că nu se va feri să întoarcă capul către Viktor în baza aceastei presupuneri. El va încerca să îi convingă și pe membrii Consiliului ca să îl sprijine. Bine dar oare Hizir chiar a planificat evenimentele petrecute la înmormântare? Dacă este adevărat prietenii săi vor considera că au fost trădați. În urma acestor evenimente, Mama Hayriye nu o va lăsa singură pe Nazli.

Chiar dacă membrii familiei îi vor reproșa acest lucru, cineva ar trebui să facă ceva prntru ca membrii familiei Çakırbeyli să fie din nou împreună. În schimb Meryem care va afla că s-a renunțat la persona sa va fi dărâmată, însă reacția ei nu se va limita doar la acest lucru.

IN BATAIA INIMII EPISODUL 30 REZUMAT

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 30.Bölüm