We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

9/06/2017

In Bataia Inimii episodul 29 Rezumat

In Bataia Inimii ep 29 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 29 rezumat serial turcesc, În timp ce Hızır Çakırbeylise are de suferit din cauza unei dureri, el va avea parte de o a doua durere. Selim va fi pentru a doua oară în pericol de moarte din cauza fratelui său. De acum înainte toată lumea știe cine este fapt Bulent.

In Bataia Inimii episodul 29, Îngrijorările lui Hizir, care va avea de-a face, din nou, cu adevărul Mahmut, se vor amplifica din nou. De acum toată lumea este neliniștită deoarece atâta timp cât Mahmut este în viață nimeni nu poate estima de unde poate veni pericolul.

Unal care va profita de această agitație își va programa o întâlnire cu Nevzat și Davut. Scopul acestei întâlniri va fi să-și folosească forța alături de stat împotriva lui Viktor prin încetarea neînțelegerilor dintre aceștia.

În timp ce Nazli plânge după copilul său care dispăruse, Meryem se află în casa părintească singură și fără protecție. Chiar dacă în numele protejării soției de nenorocirea care se perindă în jurul lor, Hizir va dori în mod deschis, ca acesta să se întoarcă acasă. Meryem este hotărâtă să nu se întoarcă în casa de unde fusese gonită.

serial turcesc in bataia inimii episodul 29,in bataia inimii ep 29,

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29.Bölüm