We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

9/04/2017

In Bataia Inimii episodul 28 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 28 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 28 rezumat serial turcesc, În urma ultimului joc a lui Mahmut, Hızır Cakırbeyli este pe punctul să trăiască cea mai mare durere. Existența lui Mahmut, care va avea susținerea lui Viktor și care pentru a-și atinde scopul va desconsidera conceptele de familie, de copil, va continua să reprezinte un pericol pentru toată lumea și cel mai mult pentru fratele său Selim…

In Bataia Inimii episodul 28, După ce i-a fost răpit copilul, Hızır Çakırbeyli nu va întârzia să ia hotărârea eliminării dușmanilor . Era obligatorie vârsarea de sânge. Odată ce Selim va dezvălui planurile pentru salvarea lui Yunus către trădători lucrurile se vor complica.

Într-o stare deprimată Nazli își face griji pentru viața copilului ei. Ea va fi azvârlită cu forța în viața pe care nu și-a dorit-o. În schimb Meryem care în afară de imaginea de femeie dură are și o latură plină de compasiune, nu va rămâne pasivă la durerea lui Nazli. Cele două femei sunt conștiente că atâta timp cât Hızır Çakırbeyli se va afla în viețile lor pericolul va fi tot timpul în preajma lor.

in bataia inimii episodul 28

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28.Bölüm