We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

9/02/2017

In Bataia Inimii episodul 27 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 27 rezumat serial turcesc, Lupta dintre cele două consilii grație capcanei, care fusese pregătită pentru Unal Kaplan, va începe efectiv. Din punctul de vedere al statului este obligatoriu ca Cakırbeyli și Viktor trebuie să se înțeleagă.

In Bataia Inimii episodul 27, Hizir nu va fi de acord să se înțeleagă deoarece nu știe de ceea ce va pătimi. Cei care vor rămâne în consiliul vor fi amenințați de Victor, respectiv persoana cu nume de cod Bülent.

In Bataia Inimii, Mahmut, care folosește acest nume de cod, va reuși să pătrundă încă odată în intimitatea lui Hizir prin intermediul lui Nurten. Nizir, care se va certa și cu Nazli în apropierea divorțului cu Meryem, se chinuie să facă față singur cu greutățile vieții.

Meryem va arăta încă o data cât de puternică este prin a nu da înapoi chiar dacă îl iubește foarte mult pe Hizir. Nazli va face eforturi ca să-și continue viața ca o mama divorțată însă îi va fi greu să lupte cu greutățile care-i vor ieși în cale.

in bataia inimii episodul 27 rezumat

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27.Bölüm