We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

9/01/2017

In Bataia Inimii episodul 26 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 26 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 26 rezumat serial turcesc, Odată cu intrarea în țară a lui Viktor, consiliul lui Unal Kaplan se va destrama. Acest incident va aduce cu el răzb*iul. Unal este obișnuit să preîntâmpine amenințările îndreptate către sine indicându-l drept țintă pe Hizir, însă de această dată va rămâne prea târziu.

In Bataia Inimii episodul 26, În deplin secret față de Unal Kaplan pentru a doua oară Hızır Çakırbeyli se va înțelege cu statul. Trebuie să se asigure ca o înțelegere în privința intereselor reciproce cu Viktor și în acest mod statul, care îi asigură spatele lui Hizir, va prelua din nou controlul.

Această mutare a lui Hizir îl va expune pe Unal, care pierde din putere pe zi ce trece, si este in zona unei noi amenințări. Hizir care va afla de prietenie dintre Av. Özgür și Yaren, îi va face reproșuri lui Nazli.

Nazli îl va amenința pe Ozgur cu scopul de a-l speria și a se disculpa. În schimb ca Meryem, care va rămâne singură departe de familia sa, să afle acest secret este o chestiune de minute.

in bataia inimii episodul 26

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26.Bölüm