We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

9/01/2017

In Bataia Inimii episodul 25 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 25 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 25 rezumat serial turcesc, Hizir își va pierde răbdarea față de Meryem care insistă să divorțeze. Meryem va dori să își ia copiii și și să plece, însă se va împiedica de refuzul lui Hizir. Ea va fi data afara pe usa de catre Hizir din casa, în care intrase singură.

In Bataia Inimii episodul 25, În timp ce scopul ei este reprezentat efortul de a nu-și destrăma familia și, din contra, să o țină unită, ea va rămâne cu valiza în mână. În schimb Nazli sub pretextul botezului (cirmcumciziei) fiului său este aproape să își atingă scopul ca să fie acceptată de membrii familiei prin primirea vizitei acasă la ea a membrilor importanți ai familiei.

Oare despărțirea este motivul deprimării întregii familii ce o va face mai puternică pe Nazli? În timp ce Ilker continua să pună în aplicare planurile lui Viktor, este foarte aproape să îi găsească pe oamenii care atentaseră la viețile membrilor familiei lui Hizir.

Pentru a fi sigur de bănuielile sale îi va cere lui Ünal Kaplan să convoace Consiliul, însă în ședința Consiliului, la care vor participa doar persoane care în loc să facă comerț, derulează afaceri secrete unul față de celălalt, va avea de-a face cu o atitudine neașteptată..

in bataia inimii episodul 25,in bataia inimii serial turcesc,

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25.Bölüm