We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/16/2017

In Bataia Inimii Rezumat Serial Turcesc

 In Bataia Inimii in curind la Kanal D

"IN BATAIA INIMII" Rezumat Serial Turcesc - Hizir Cakirbeyli este actorul principal( Oktay Kaynarca ) care este un om puternic și bogat. El intră în lumea interlopa după ce fratele său  mai mare este ucis.

 In Bataia Inimii Rezumat - El promite să se răzbune  și începe să producă a*me pentru liderul mafiei. El este un om demn de încredere și este cunoscut prin fidelitatea lui. Hizir nu îsi trădează niciodată țara  și oamenii cu care lucrează.

 Personajul său este de asemenea, cunoscut de guvern. Guvernul crede că nu există un candidat mai bun decât el pentru postul de sef al mafiei. Asta pentru ca: Actualul lider al mafiei Unal (Tarik Unluoglu) continuă să vândă ar*ele dușmanilor turci fără a lua în considerare viitorul țării.

In Bataia Inimii Episoade

Guvernul îl cheamă pe Hizir și îi face o ofertă de a deveni seful mafiei. Guvernul va contribui la distrugerea actualului lider al mafiei și Hizir va deveni noul lider al mafiei , iar în schimb, Hizir va fi loial țării sale și va înceta să vândă ar*e inamicilor turci .

 Hizir se află la o răscruce de drumuri. El nu vrea să trădeze oamenii cu care lucrează și, în același timp vrea să-și protejeze familia. Chiar dacă decide în cele din urmă să nu lucreze cu guvernul, Hizir se află într-o situație dificilă, datorită schemelor actuale ale liderului mafiei.

 Între timp, Hizir are unele probleme cu soția lui Meryem (Deniz Cakir), care este o femeie foarte puternică. Chiar dacă Meryem știe că Hizir are o aventură, ea încearcă să trăiască cu acest lucru, de dragul copiilor și al familiei. Cu toate acestea, nu poate accepta faptul că Hizir ar avea un copil de la amanta lui Nazli (Mujde Uzman ).

Meryem va face tot ce este posibil ca Nazli sa nu nasca copilul și își arată puterea pentru alte familii din lumea mafiei.