We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/09/2017

In Bataia Inimii - Personajele

In Bataia Inimii Personajele principale din serial.

Actorul Oktay Kaynarca – distribuit în rolul lui Hızır Çakırbeyli (Hızır Reis – Șeful Hızır)

Hızır Çakırbeyli este personajul principal al serialului "In Bataia Inimii".  Este în vârstă de 45 de ani și tatăl a 4 copii. Mama sa îi spune Hizir, în lumea interlopă i se spune Hızır Reis, iar cei care îl iubesc îi spun Çakır.

In Bataia Inimii Personajele - Evenimentul care îi va schimba destinul lui Çakır îl va reprezenta lichidarea fratelui său mai mare Omer de către adversarii săi. După ce va abandona să mai devină inginer, care reprezenta singurul lucru pe care i-l ceruse fratele său mai mare. El va intra mai întâi în inchisoare și apoi în lumea interlopă. Hizir nu este din cei care s-au nascut ieri și el știe tot ceea ce se întâmplă…

In Bataia Inimii Personajele. - El își va reveni după moartea lui Selim și Ahmet. El va fi împușcat la sfârșitul sezonului după ce îl va înlătura pe Unal de la șefia Consiliului. Se va vindeca, își va reveni și-și va continua afacerile.

in bataia inimii personajele,personajul Hızır in bataia inimii,in bataia inimii foto 1,

 

Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli

Meryem, care este soția lui Çakır, este o femeie foarte decisă. Ea este neclintită chiar și în fața relației lui Çakır cu Nazli. Ea fusese chiar și închisă. Ea dorise să divorțeze de Çakır dar faptul că Ozgur o va amăgi și grație jocului făcut de de mama Hayriye, ea se va întoarce acasă. Ea va fi împușcată la finalul sezonului de către omul lui Nurten.

in bataia inimii personajele,in bataia inimii Meryem,poze meryem in bataia inimii

Sanem Çelik - Ceylan Özsoy

După moartea cumnatului Yusuf Çakırbeyli și Ceylan împreună cu sora sa mai mare Handan vor fi nevoite să aibă o viață în pribegie.

După aceste eveniment în timp ce Hizir, care se va căsători cu Meryem, își continuă viața.
Ceylan nu va putea să uite nici iubirea sa și nici cele întâmplate. Atât memoria cât și sentimentele lui Ceylan sunt puternice. Ea așteaptă ziua în care să ceară socoteală prin ura care se amestecă cu iubirea ei. Însă ea este o femeie răbdătoare.

Este o femeie atât de răbdătoare încât ea a putut să aștepte 25 de ani pentru a cere socoteală celor care îi făcuseră acest rău. În timp ce ea luase în calcul să renunțe la viață încă pe când era o femeie foarte tânără pentru ca nepotul său Alparslan să nu aibă de suferit. După ani de zile ea va ieși în fața familiei Çakırbeyli ca o femeie și mai puternică care numai are nimic de pierdut.

Comportamentul viclean, caracterul unic și atitudinea specială o face să fie diferită față de celelalte femei din Mafie. A trăit multe greutăți încă de tânără și chiar dacă a fost nevoită să trăiască o viață dictată de cei din jur, ea nu s-a predat întunericului.

În timp ce împrăștie lumină celor din jur prin energia sa pentru viață, în același timp ea poate să orbească pe cei pe care îi simte ca și dușmani. Încăpățănată să facă tot ceea ce își propune, întoarcerea lui Ceylan va îngrijora pe toată lumea.

in bataia inimii personajele,Personajul Ceylan,in bataia inimii poze serial,

 

Yunus Emre Yıldırımer - Alparslan Çakırbeyli

Este în vârstă de 26 de ani. El a trăit până în prezent în străinătate și a stat departe de lumea familiei Çakırbeyli. După moartea iubitei sale Özlem va intra în lumea interlopă și încearcă să facă parte din această lume în baza celor învățate de la mentorul său Nevzat. Însă pentru că el reprezintă moștenirea lăsată de fratele său, iar Hizir vrea ca acesta să stea departe de aceste lucruri.

in bataia inimii personajele,Personajul Alparslan Çakırbeyli,in bataia inimii actori,

 

Meryem Uzerli - Suzi
Este în vârstă de 25 de ani… Este fata lui Ünal Kaplan și este prietena lui Ozlem. Este un agent care a primit educație aleasă… Ea lucrează pentru Ünal Kaplan. Ea va avea prima experiență în dragoste cu Alparslan Çakırbeyli.

in bataia inimii personajele,personajul Suzi,suzi fata lui Ünal Kaplan,suzi prietena lui Ozlem,

 

 

Oficial Site: www.atv.com