We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/22/2017

In Bataia Inimii episodul 9 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 9 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 9 rezumat serial turcesc - Pentru a pune capăt legii talionului în Consiliul lui Unal Kaplan Alparslan Cakırbeyli va fi admis în Consiliu, însă această mișcare va cauza o nouă vărsare de sânge.

In Bataia Inimii episodul 9 - La finalul evenimentelor petrecute Unal Kaplan va deveni și mai dur. În calitatea sa de lider, el va alege soluția ca să ia hotărări și de a le aplica de unul singur. Pentru continuarea comerțului de acum înainte familia Cakırbeyli, care este plină de ură, trebuie eliminată din Consiliu.

In Bataia Inimii episodul 9 - Această situație va pune în pericol viața lui Hizir și mai mult decât atât viețile tuturor bărbaților familiei Cakırbeyli…

Pe de altă parte pe zi ce trece Nazlı, care este pe cale să aducă pe lume un nou membru de sex masculin al familiei Cakırbeyli, se va apropia de familie.

În schimb spre deosebire de acesta, Meryem se va îndepărta de familie. Meryem, care va avea probleme cu Mama Hayriye, va continua să lupte fără să cedeze cu toate problemele, care o copleșesc.

in bataia inimii episodul 9 - cakir si nazli poze,in bataia inimii episodul 9 rezumat,in bataia inimii ep 9,

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9.Bölüm