We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/22/2017

In Bataia Inimii episodul 8 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 8 Rezumat Online


In Bataia Inimii episodul 8 rezumat 18 septembrie 2017. - De acestă data Ilyas, a cărui viață este în continuare în pericol, este de această data foarte aproape să-și piardă viața. Gândul că încă un nou membru al familiei ar pieri reprezintă un gând în fața căruia nu ar rezista familia Cakırbeyli.

In Bataia Inimii. - Evenimentul tragic consumat îl va afecta foarte mult pe Hizir. Faptul că nu a putut să își protejeze fratele îl afectase profund pe acesta.

In Bataia Inimii. - Focul razbunării din interiorul său va arde pe toată lumea care se va atinge de fratele său. În timp ce aceste evenimente se petrec un alt membru al familiei Çakırbey, cu sânge rece, își va face simțită prezența în ringul de luptă.

In Bataia Inimii. - Acest membru al familiei este Alparslan care nu se implicase în afacerile ilegale ale familiei și cu care toată lumea se aștepta să se mândrească. De această dată în locul unchilor săi din Consiliul Morții va face parte Alpaslan.

Pentru Video mergi pe Link-ul de mai jos.

in bataia inimii episodul 8,in bataia inimii ep 8,in bataia inimii episodul 8 rezumat,

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales: ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8.Bölüm