We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/21/2017

In Bataia Inimii episodul 7 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 7 Rezumat.


In bataia inimii episodul 7 rezumat serial turcesc. - Hotărârea lui Şahin Aga de condamnare la moarte a lui Ilyas va suprinde pe toți membrii Consiliului. Hotărârea luată la finalul judecării lui Ilyas îl va face pe acesta mai rău decât ar fi murit.

In Bataia Inimii episodul 7. - Faptul că va trebui să umble fără armă va fi cea mai grea pedeapsă care ar fi putut fi dată lui İlyas.

In Bataia Inimii episodul 7. - În timp ce Nazli și Cakir, care se comportau rece de mai multe zile, se vor împăca grație veștii bune date de Nazli. Meryem fierbe ca un vulcan. Pentru Meryem sosise timpul ca și Hizir să plătească un preț.

Și Consiliul lui Unal Kaplan va deveni tot mai agitat pe zi ce trece. După moartea fratelui mai mare, urmașii acestuia care vor face parte din consiliu, ard de nerăbdare să-și răzbune fratele.

Nici membrii familiei Çakırbeyli nu vor rămâne mai prejos în ceea ce privește aprinderea acestei flăcări. Însă se va ști cine va arde în focul care va izbucni!

Pentru Video mergi pe Link-ul de mai jos.

in bataia inimii episodul 7 rezumat,in bataia inimii ep 7,in bataia inimii rezumat,

In Bataia Inimii Rezumat pe scurt - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales: ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7.Bölüm