We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/21/2017

In Bataia Inimii episodul 6 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 6 Rezumat


In bataia inimii episodul 6 rezumat serial turcesc - După ce va rămâne închis două luni, Hızır Çakırbeyli va ieși din închisoare. ca să îi facă să trăiască durerea lui si  pe dușmanii săi pe care îi știa în trecut ca fiindu-i prieteni.

Însă Hızır se va confrunta cu o problemă și mai mare decât evenimentele care se petrec în Consiliul lui Unal Kaplan.
Iar acest lucru este hotărârea pe care o va lua Şahin Aga, în a cărui Judecată se încrede, cu privire la fratele său Ilyas.

Oare cine își va lua partea? Mâna care se întinde spre secret sau persoana care va îndoi aceea mână?
În schimb Unal Kaplan care se presupune că este de partea democrației. nu este de acord cu tribunalul format sub conducerea lui Şahin Ağa.

Și Zeyno care va afla că tatăl său are o altă relație în afară de relația cu mama. se pare să nu se fi împăcat cu acest fapt. Hizir scăpase de arest dar datorită tensiunii din casă nu își găsi liniștea si nici în libertatea.Pentru Video mergi pe Link-ul de mai jos.

in bataia inimii episodul 6 rezumat serial turcesc,in bataia inimii ep 6,

In Bataia Inimii Rezumat pe scurt - De tânăr Hızır Cakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales: ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Unal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - Ilyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6.Bölüm