We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/19/2017

In Bataia Inimii episodul 4 Rezumat

In Bataia Inimii ep 4 Rezumat


In bataia inimii episodul 4 rezumat serial turcesc, - Hızır Cakırbeyli va fi acuzat de moartea lui Nevzat Cankırı, omul statului, și va fi reținut.

In Bataia Inimii ep 4, În închisoare Çakırbeyli îl va întâlni pe Şahin Ağa, care îl iubește și respectă foarte mult. Pe de altă parte, administrarea afacerilor vor cădea în seama lui İlyas.

In Bataia Inimii episodul 4, În baza puterilor depline primite İlyas, care va avea drept de vot în consiliu în locul fratelui său. El care va acționa mai mult sentimental decât rational, va lua și pune în aplicare hotărâri îndrăznețe.

Pe de altă parte planul lui Meryem Çakırbeyli care vrea să scape de bebelușul din pântecul lui Nazli, nu va funcționa. Acest incident se va transforma într-o situație potrivnică lui Meryem.

Hatice, este una dintre femeile puternice din familia Çakırbeyli.Ea o va lua în protecție pe Nazli și bebelușul care urmează să se nască.Astfel va facilita și apropierea lui Nazli de familie.

Pentru Video mergi pe Link-ul de mai jos.

in bataia inimii episodul 4 rezumat,in bataia inimii serial turcescIn Bataia Inimii Rezumat pe scurt - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales: ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4.Bölüm