We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/18/2017

In Bataia Inimii episodul 3 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 3 Rezumat


Serial In bataia inimii episodul 3 rezumat oserial turcesc. – Consiliul condus de Unal Kaplan nu îi lăsase lui Hızır Çakırbeyli șansa de a alege. Însă Çakırbeyli nu se va sacrifica nici pe sine și nici familia sa. În acest joc persoana care îl va ajuta este nepotul său de încredere, Alparslan.

În timp ce va lua această hotărâre, Çakırbeyli nu își va da seama cine este cea mai apropiată persoană de Unal Kaplan. Cineare îl lucrează pe la spate, este chiar nepotul său.

In bataia inimii episodul 2 rezumat. – Pe de altă parte și lupta pentru putere între femei continua. Meryem nu vrea să mai vorbească despre idea că va veni pe lume un copil de la altă femeie. Si nici nu vrea să împărtășească iubirea lui Cakir.

Din punctul de vedere a lui Meryem, Nazli nu are dreptul nască copilul lui Cakir și nici să aibă parte acesta. Faptul că Nazli va naste un copil al familiei Çakırbeyli, o va face pe Meryem să acționeze. Hizir nu renunța la ea si la copil. Bine, dar oare planul pus la cale de Meryem va reuși? Oare cine va câștiga această luptă între femei?

Pentru Video mergi pe Link-ul de mai jos.

in bataia inimii episodul 3 rezumat,serial in bataia inimii kanal d

In Bataia Inimii Rezumat. - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă.

Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

In bataia inimii kanal d -  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3.Bölüm .