We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/31/2017

In Bataia Inimii episodul 24 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 24 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 24 rezumat serial turcesc, În ciuda faptului că Hizir renunțase la conducerea Consiliului Hızır Çakırbeyli nu va scăpa de probleme. De această data lovitura va fi dată în mijlocul familiei și ultima victimă a lanțului nenorocirilor va fi Omer.

In Bataia Inimii episodul 24 rezumat, Viktor depășise orice măsură prin expunerea vieții persoanelor nevinovatate datorită planului perfid al acestuia. Acțiunile sale le va efectua prin trăgătorii aleși din Consiliul lui Ünal Kaplan.

Însă Hizir va reuși să îl prindă pe expertul în explozivi și să se apropie de mercenarii lui ViKtor. Cei care atentaseră la viața fiului său trebuie să fie prinși cu orice preț. Bine dar oare toate aceste evenimente vor fi deajuns ca să țină familia uniță?

Cu toate că face eforturi ca să îl controleze pe Hizir, Nazli nu se va gândi să se căsătorească. Ea dorește să fie o femeie la fel de puternică ca Meryem și să îl controleze pe Hizir înainte de a se mărita cu el. Meryem este hotărâtă să divorțeze, iar Nazli este hotărâtă în ceea ce privește demonstrarea existenței sale înainte de căsătorie…

in bataia inimii episodul 24

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24.Bölüm