We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/31/2017

In Bataia Inimii episodul 23 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 23 Rezumat


In bataia Inimii episodul 23 rezumat serial turcesc, Dorința nesecată a lui Alparslan de a se răzbuna într-un sfârșit va avea repercursiuni asupra sa. Situația în care se va afla după ce va fi răpit de dușmanii săi îi va atrage și pe membrii familiei ca un vârtej. Alparslan este salvat din ghearele adversarilor de catre unchiul sau Hizir.

In Bataia Inimii episodul 23, Hizir crede că el este vinovatul pentru cele pățite de nepotul său. El nu mai concepe ca cineva să aibă de suferit. Oare cum va face față familia Çakırbeyli în fața acestor nenorociri? În ciuda celor petrecute Meryem nu va renunța la decizia de a divorța.

Avocatul Ozgur care va fi contractat pentru procesul pe care îl va deschide împotriva lui Hizir va fi, întâmplător, un vechi prieten al lui Yaren. Astfel Nazli va putea urmări toată desfășurarea procesului. Oare această conincidență va fi oare în favoarea sau în defavoarea lui Nazli?

in bataia inimii episodul 23

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23.Bölüm