We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/30/2017

In Bataia Inimii episodul 22 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 22 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 22 rezumat serial turcesc, Familia Cakırbeyli va deveni o țintă importantă a dușmanilor după ce trei membrii ai familiei vor face parte din Consiliu.

In Bataia Inimii episodul 22, Alparslan, care fusese declarat de către Unal Kaplan drept moștenitor al său cu scopul de a se răzbuna. Își va atinge obiectivul, însă în demersul acestei răzbunări comune jocurile care le va face Alparslan îi vor crea acestuia diferite probleme.Hizir nu este capabil să reziste ca să mai piardă un membru al familiei sale. În casa familiei Çakırbeyli lucrurile nu se liniștesc.

Meryem va arăta cât este de hotărâtă în ceea ce privește ideea divorțului prin a merge la avocat. Însă pentru Hizir divorțul este o chestiune pe care nu o ia în calcul. Acest fapt se va transforma într-o ocazie pentru a o arăta pe Nazli ca pe “o mătușă” care se consideră iubită.

in bataia inimii episodul 22 rezumat

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22.Bölüm