We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/30/2017

In Bataia Inimii episodul 21 Rezumat

In Bataia Inimii Rezumat


In Bataia Inimii episodul 21 rezumat serial turcesc, Unal Kaplan îl cooptase pe Alparslan în consiliu în calitate de moștenitor și îi încredințase acestuia rezolvarea problemei conform legii talionului. Prin acest plan înducând în eroare ținta, va viza să nu mai aibă de suferit mai mult.

In Bataia Inimii episodul 21, În schimb Alparslan care va fi orbit de furie de-a binelea și se va apropia foarte mult să se răzbune prin jocul pe care îl va aplica lui Sibiryali.

Deciziile luate de acesta din dorința de a se răzbuna va afecta atât pe dușmanii săi cât și pe persoanele iubite. Hızır Çakırbeyli va rămâne între femei în adevăratul sens al cuvântului.

Meryem se va decide să de-a cărțile pe față și va miza totul în fața lui Hizir. Pe de altă parte Meryem va arăta cât de hotărâtă este atât în mișcarea făcută cât și ideea de a divorța. Acum Hizir trebuie să ia o decizie…

in bataia inimii episodul 21,in bataia inimii serial turcesc,in bataia inimii rezumat,in bataia inimii kanal d,

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21.Bölüm