We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/29/2017

In Bataia Inimii episodul 20 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 20 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 20 rezumat serial turcesc, Alparslan, care va fi ruinat după moartea lui Ozlem, va fi cuprins de dorința de a se răzbuna. Și Ünal Kaplan care îl va alege drept aparent moștenitor pe Alpaslan, îi va încredința acestui sarcina de a elimina persoana care îi ucisese fata.

In bataia inimii episodul 20, În schimb în mintea lui Alpaslan care își câștigase calitatea de membru al Consiliului nu trece doar răzbunarea femeii iubite dar și retragerea.

Hızır și İlyas vor fi înfuriați de faptul că un membru al familiei Çakırbeyli acceptase să fie dincolo de toate moștenitor al lui Ünal Kaplan. Nepotul lor care fusese încredințat lor de către fratelor lor mai mare se aruncase în mod fățiș în foc.

Pe de-o parte Nazli reușise un pic să depășească problemele trăite la naștere iar pe de altă parte Meryem își continuă, cu greu, lupta sa. Ea va răbufni atunci când va afla că persoane pe care le știa drept prieteni se duseseră să o felicite de proaspata mama.

În această evoluție, deschiderea subiectul divorțului care ar putea reprezenta singura soluție pentru ea va reprezenta motiv pentru a-i face dușmani pe membri familiei.

in bataia inimii episodul 20

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 20.Bölüm