We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/17/2017

In Bataia Inimii episodul 2 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 2 Rezumat, Film Serial Turcesc


Serial In bataia inimii episodul 2 rezumat,Film Serial Turcesc. - Cursa întinsă de Ünal Kaplan lui Hızır Çakırbeyli va aprinde flacăra în războiul puterilor.

In Bataia Inimii episodul 2. Mai mult decât atât poziția lui Hizir care este acuzat că este agent al statului este pusă în pericol. Chiar și Selim pe care îl consideră prieten apropiat îl lucrează pe la spate.

In bataia inimii episodul 2 rezumat, film serial turcesc. - La recomandarea membrilor Consiliul Mafiot Cakir va fi tărât fără voie într-o misiune grea. Ori va respecta regulile membrilor Consiliului și va face ceea ce trebuie sau răzvrătindu-se va face primul pas în demersul de a deveni cel mai puternic.

În timp ce aceste fapte se petrec în lumea afacerilor, în viața privată a lui Cakir lucrurile încep să se precipite de-a binelea. Are o iubită care este mai decisă ca oricând să-i nască copilul.

Un băiat care crează probleme și care urmează drumul urmat de tată. Un nepot care face progrese în a se înrudi cu viitorul său dușman. O soție care nu va renunța niciodată să își iubească soțul și care încearcă să-și protejeze familia în acest context.

Oare de acum înainte în cine va avea încredere Cakir? Oare cum va ieși la liman din atâtea probleme? Oare ce rezultate vor avea soluțiile adoptate de acesta?

Pentru Video mergi pe Link-ul de mai jos

in-bataia-inimii-episodul-2-rezumat,in bataia inimii episodul 2 rezumat film serial turcesc,In Bataia Inimii Rezumat pe scurt - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales: ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2.Bölüm