We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/29/2017

In Bataia Inimii episodul 19 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 19 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 19 rezumat serial turcesc, Meryem va rămâne blocată în brațe cu bebelușul lui Nazli. Aflat în mijlocul atâtor probleme Hizir se va relaxa puțin cu mirosul băiatului însă va fi dărâmat imediat de vestea pe care o va primi. În timpul nașterii existaseră probleme.

In Bataia Inimii episodul 19, Meryem nu mai are putere ca să mai reziste. După acest ultim eveniment, problemele pe care va fi nevoită să le pună la piept o va aduce pe punctul de epuizare. Veștile proaste primite una după alte vor obosi întreaga familie.

Unal Kaplan, care va afla că Alparslan și Ozlem se întâlnesc, va lua hotârărea să își trimită fata în America. Însă Ozlem va găsi soluția să mai rămână o noapte în Istanbul pentru a își lua la revedere de la Alpaslan și a îi spune acestuia că îl va aștepta tot timpul…

În schimb Unal Kaplan care nu vede nimic datorită aroganței, nu reușise să vadă ceea ce făcuse Sibiryalı Kartal. Această situație va fi motivul unui dezastru care va afecta pe toată lumea…

in bataia inimii episodul 19,in bataia inimii episodul 19 rezumat,nazli a nascut,

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19.Bölüm