We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/28/2017

In Bataia Inimii episodul 18 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 18 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 18 Rezumat serial turcesc. Toată lumea va afla că Mahmut, care îi înjunghiase pe Şahin Ağa și pe Selim vârsând astfel sânge de frate, trăiește. Acest trădător care răpândește moarte trebuie găsit repede și eliminat.

In bataia inimii episodul 18, În schimbul banilor , care aparțin statului, pe care Mahmut îi furase de la Hızır Çakırbeyli, Mahmut îi va cere lui Nevzat un pașaport, cu care să fugă în străinătate. Dar Nevzat, care va accepta propunere, are alt plan.

Îl va lăsa pe Hizir să îl pedepsească pe trădător și la sfârșitul acestui demers nu se va ști dacă Mahmut a plecat în străinătate sau în mormânt. Deoarece Ilker nu îl omorâse pe Mahmut la timpul respectiv și pentru că fusese cauza celor întâmplare, viața acestuia (Ilker) este în pericol.

Oare cine îl va pedepsi pe acesta: Unal sau Hizir, care a avut de suferit cel mai mult în urma celor întâmplate? Chiar dacă Yaren, care este cea bună prietenă a lui Nazli, este responsabilă indirect de ultimele întâmplări petrecute, aceasta o va atrage și pe Nazli în mijlocul problemelor.

Nazli are îngrijorări cu privire la creșterea copilului într-un mediu atât de dificil și periculos. Odată cu vizita lui Meryem Çakırbeyli aceste temeri ale ei se vor amplifica. Poate că cea mai potrivită soluție pentru Nazli este să plece….

Nazli va intra in travaliu si este dusa la spital pentru a naste chiar de Meryem Çakırbeyli. Hizir este sunat de Meryem de pe telefonul lui Nazli pentru ai da vestea ca Nazli a nascut iar el este din nou tata de baiat.

in bataia inimii ep 18 rezumat

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18.Bölüm