We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/27/2017

In Bataia Inimii episodul 17 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 17 Rezumat


 - In Bataia Inimii episodul 17 rezumat serial turcesc - Dorința de răzbunare a lui Şahin Ağa, care va fi împușcat de glonțul trădător al lui Mahmut, va surprinde pe toată lumea. Pentru Hızır Çakırbeyli nu va fi deloc ușor ca să-l prindă pe făptaș.

In Bataia Inimii episodul 17 - Acest fapt îi va da motive să îl bănuiască pe Sibiryalı Kartal a cărui bani fuseseră confiscați. Membrii Consiliului, care vor dori ca banii să fie împarțiți în mod egal, vor renuța la această idee după ce vor vedea poziția convingătoare a lui Hizir.

În schimb Ünal Kaplan nu va face pași înapoi. De acum problema nu se judecă din perspectiva banilor ci se va transforma într-o răfuială dintre Ünal și Sibiryalı. Pe de altă parte Mahmut, despre care se credea că a murit, va continua să își pună în aplicare planurile și acum sosise rândul fratelui său mai mare Selim.

Meryem Çakırbeyli și ceilalți membrii ai familiei dezbat soarta lui Nazli care urmează să nască în scurt timp. Cu toate că Hizir va lua o decizie, femeile vor lua împreună o hotărâre și Mübeccel îi va face o vizită lui Nazli. Nazli care nu fusese fericită din ziua în care aflase că este însărcinată, va fi bulversată.

In bataia inimii episodul 17

In Bataia Inimii Rezumat film - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17.Bölüm