We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/26/2017

In Bataia Inimii episodul 16 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 16 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 16 rezumat serial turcesc - Zilele de detenție ale lui Meryem vor lua sfârșit. Grație acestei despărtiri Hızır Cakırbeyli va întelege inca o data cat de puternica este dragostea pe care o simte fata de sotia sa. In timpul petrecut in inchisoare Meryem învatase foarte multe.

In Bataia Inimii episodul 16 - Ea nu va relua viata de unde ramasese ci va deschide o noua pagina a vietii. Membrii familiei Cakırbeyli vor deveni mult mai uniti. In timp ce Meryem este liberă, Nazli va fi condamnata siguratatii. Singura consolare a sa este bebelusul pe care îl va lua în curand in brate. Ea va dori inapoi banii confiscati de Hizir, insa membrii consiliului vor consta în privinta ideii de a inapoia banii.

In spatele acestor contestatii se va afla Unal Kaplan. Unal, care nu apreciaza compromisul facut de Hizir cu statul, crede căa si Sahin Aga este implicat in acest demers. Asasinul decedat al lui Unal isi va începe actiunile prin a il împusca pe Sahin Aga.

in bataia inimii episodul 16 rezumat serial turcesc,

In Bataia Inimii Rezumat film - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia In Bataia Inimii:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16.Bölüm