We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/25/2017

In Bataia Inimii episodul 15 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 15 Rezumat


In bataia inimii episodul 15 rezumat film serial turcesc - Pentru familia Cakırbeyli problemele nu contenesc sa apara.

In bataia inimii episodul 15 rezumat. - Pentru prima data în viata Meryem Cakırbeyli va spune pentru prima data “mai întai eu” si va lua o decizie în detrimentul ramanerii departe de familia sa si va începe sa-si ispaseasca pedeapsa.

Odata cu închiderea lui Meryem, pentru Nazli vor începe zile grele. Pentru Hizir faptul ca iubita sa a fost motivul închiderii sotiei sale reprezintă un dezastru.

Pentru a pune punct celor petrecute acum el asteaptă de la Nazli să facă o alegere. Nici Zeynep, care a rămas departe de mama sa, nu mai poate tolera cele întâmplate. Ea isi va arăta vizibil atitudinea sa tatălui său.

In schimb în timp ce Meryem este închisa Hizir nu va sta liniștit. Pe de-o parte în timp ce face planuri pentru a-si elibera sotia, pe de altă parte el va cere socotela, separat, celor responsabili de durerea provocată lui si familiei sale.

in bataia inimii episodul 15,in bataia inimii serial turcesc,

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15.Bölüm