We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/24/2017

In Bataia Inimii episodul 14 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 14 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 14, rezumat serial turcesc - Consiliul care derulează comerțul va avea de-a face în mod deschis de mânia statului. Doar Hızır Cakırbeyli și ceilalți membrii nu vor avea de-a face cu acest lucru.

In Bataia Inimii episodul 14 - Și familiile lor sunt o parte a acestei lupte. Hizir este în mijlocul liniei de tragere. Pe de-a parte se luptă cu Nevzat Cankırı și pe de altă parte se ocupă de revolta celor care nu au fost primiți în consiliu.

În schimb a o vedea pe Meryem cu mâinile încătușate va zdruncina profund pe toți membrii familiei. Reținerea lui Meryem, va anula toate eforturile lui Nazli pe care le-a făcut pentru a fi acceptată în familie.

Și Hizir își va arăta dezaprobarea în mod deschis. Singura problemă a lui Hizir este ca Meryem să spună că este “nevinovată’ și să fie eliberată.

Între conștiința lui Meryem și familia sa va avea loc un du-te vino. Dând ascultare glasului conștiinței Meryem va prefera să fie închisă în schimbul reîntoarcerii în căminul cald.

in bataia inimii episodul 14

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14.Bölüm