We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/23/2017

In Bataia Inimii episodul 13 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 13 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 13, rezumat serial turcesc - Unal Kaplan va apăsa pe buton după ce Ozlem va fi răpită. De acum el se află în mijlocul unui conflict. Consiliul, care se va întruni în formatul cu cei cinci noi membri, îi va avea ca invitat surpriză pe Nevzat Çankırı.

In Bataia Inimii episodul 13 - Statul va participa la ședința Consiliului și îl va amenința pe Hizir, care face o demonstrație de forță lui Nevzat și care va decide să ocupe fotoliul de lider ca un conducător independent.

Și în lupta dintre femei, Nazli care o va amenința pe Meryem, va avea de-a face cu o reactie pe care nu o luase în calcul. În schimb evoluția care va avea loc, va fi că poliția va bate din nou la ușa familiei Cakırbeyli.

in bataia inimii episodul 13

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13.Bölüm