We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/23/2017

In Bataia Inimii episodul 12 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 12 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 12, rezumat serial turcesc - Unal Kaplan va afla că serviciile secrete îi ascultă Consiliul. Această situație va reprezenta pentru Hızır Cakırbeyli o amenințare foarte mare.

In Bataia Inimii episodul 12 - Aflarea colaborării dintre Cakırbeyli și stat este o chestiune de timp. În schimb Cakırbeyli care nu dorește să înceapă jocul va renunța să colaboreze cu statul.

În timp ce planul pus la cale de Unal când îi predase Consiliul lui Hizir avusese rezultate. El se apropie încet încet de puterea din spatele acestuia.

Faptul că persoana pe care o ascunde Nevzat este Alparslan îl va deranja pe Ilyas. Nici în sânul familiei Cakırbeyli nu este liniște. Meryem care o va lua în mașină pe Nazli și va accelera va agrava situația și mai mult.

in bataia inimii episodul 12,in bataia inimii ep 12 rezumat,

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12.Bölüm