We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/23/2017

In Bataia Inimii episodul 11 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 11 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 11, rezumat serial turcesc. - Hızır Cakırbeyli își va atinge scopul cu ajutorul statului. Odată cu cedarea funcției lui Unal Kaplan către Hizir, echilibrul de forte se va modifica de-a binelea.

In Bataia Inimii episodul 11 - Alparslan va fi cel mai afectat de această situație. El va trebui să gestioneze pe de-o parte că trebuie să se despartă de iubita sa și pe de altă parte responsabilitățile lumii în care a intrat.

Pe de altă parte Meryem, care l-a convins să se întoarcă acasă după ce a încheiat un acord de pace cu Mama Hayriye, continuă, neînfricat, ca să își țină în picioare familia.

În schimb Nazli care a aflat că în spatele lui Dursun care atentase la viața ei s-a aflat Meryem, nu v-a lăsa urma acestui lucru. Însă confruntarea cu Meryem nu va fi atât de simplă precum și-ar fi închipuit.

in bataia inimii episodul 11,in bataia inimii ep 11,in bataia inimii episodul 11 rezumat

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11.Bölüm