We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/22/2017

In Bataia Inimii episodul 10 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 10 Rezumat


In Bataia Inimii episodul 10 rezumat serial turcesc. - De acum înainte, la fel ca și unchii săi Alparslan care va intra, într-un mod neașteptat în lumea mafiei, are și el sabia deasupra capului.

In Bataia Inimii episodul 10 - În timp ce Ilyas zace bolnav acasă, Alparslan va avansa rapid pe drumul ales. În timp ce Hızır Cakırbeyli se luptă cu Unal Kaplan și apropiații acestuia, acesta se luptă în alt plan și cu familia sa.

Evenimentele în care au fost implicați membri familiei în ultimul timp, vor face ca tesiunea să escaladeze de-a binelea. Relația lui Hizir cu copiii săi se va înrăutăți pe zi ce trece.

Și noua tensiune care va cutremura familia va fi generată de soția lui Dursun, care va intra precum un hoț în casa lui Nazlı și va atenta la viața acesteia. Posibilitatea ca secretul ascuns lui Hizir să iasă la iveală îi va neliniști pe toți.

in bataia inimii episodul 10,in bataia inimii ep 10,in baraia inimii episodul 10 rezumat,

In Bataia Inimii Rezumat - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă. Hizir va avea două variante de ales. Ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Distributia:

Oktaya Kaynarca - Hızır Çakırbeyli.
Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli.
Sanem Çelik - Ceylan.
Meryem Uzerli - Suzi.
Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan.
Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli.
Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli.
Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli.
Kenan Çoban - Fahri.
Turgay Tanülkü - Şahin Ağa.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 10.Bölüm