We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

8/16/2017

In Bataia Inimii episodul 1 Rezumat

In Bataia Inimii episodul 1 Rezumat, 4 septembrie 2017


In Bataia Inimii episodul 1 rezumat serial turcesc in romana. - În timp ce Hızır Çakırbeyli devenise un om de încredere, cu care poți să faci întotdeauna afaceri, acesta va intra în atenția statului.

Statul se va gândi că cea mai potrivită persoana prin care sa controleze “unele” activități ilegale este Hizir și îi va propune acestuia să fie cea mai importantă persoană din această lume…

In bataia inimii episodul 1 rezumat. - Propunerea este precum un cuțit cu două tăișuri pe de-o parte, dacă acceptă propunerea el își va trăda familia. – clanul mafiot și pe de altă parte el va fi condamnat pe viață.

Marele patron Ünal Kaplan, care va observa că statul i-a promis postul său lui Hızır Çakırbeyli, se va înconjura cu o rețea de trădări…

Viața privată a lui Hızır Çakırbeyli este zbuciumată. Soția sa Meryem va afla că arhitecta Nazli, de care Hizir se îndrăgostise cu câțiva ani în urmă, este însărcinată. Meryem nu permite în niciun fel ca acest copil să se nască. În schimb Cakir vrea să aibă mai mult de doi copii…

In Bataia Inimii episodul 1 rezumat
In Bataia Inimii Rezumat pe scurt. - De tânăr Hızır Çakırbeyli face parte din lumea interlopă. Hizir care a crescut în mijlocul lumii interlope știe foarte bine ce înseamnă lumea în care trăiește.

Hizir, care a trecut prin toate etapele ca să ajungă la succes, va deveni cel mai important lider al lumii interlope. Chiar dacă acționează în baza regulilor lumii interlope el încearcă să nu nedreptățească pe oamenii nevinovați.

Pentru a compensa lucrurile necurate pe care le-a săvărșit, deseori el face acte de caritate. Aceste trăsături ale lui Hizir vor atrage atenția inspectoratului de poliție care încearcă să controleze lumea interlopă.

Hizir va avea două variante de ales. ori va colabora cu statul și va ajunge liderul lumii interlope ori va rămâne închis definitiv.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1.Bölüm