We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/20/2017

Kemal și Nihan vor spune un DA pentru fericire! - Dragoste Infinita episodul 71

Va exista un preț de plătit pentru că Leyla se va opune în ultimul moment mișcării letale a lui Asu. Leyla va fi judecată în stare de reținere. În schimb Kemal va preda către  procuratură toate probele pe care le posedă cu scopul de a îi aplica pedeapsa cuvenită lui Emir.

În timp ce Nihan și Kemal își vor amâna nunta, scrisoarea pe care o va scrie Leyla în arest va schimba totul. După cele petrecute, fericirea lui Emir, pentru care singura consolare este că nunta lui Nihan și Kemal se amânase, va dura un timp scurt.

În timp ce Emir își etalează una câte una mutările pentru a amâna nunta, probele pe care Kemal le va depune la procuratură se vor transforma într-un foc care îl va arde mai întâi pe Emir iar apoi  Kozcuoğlu Holding.

În timp ce Kemal va lua toate măsurile pentru ca nunta lor să se desfășoare fără cusur, el este decis ca să nu o facă pe Nihan ca să simtă pericolul care se apropie.

Zeynep, care, în noaptea nunții, va vedea partea întunecată  a bărbatului iubit, îl va lua în obiectiv pe Emir pentru ca fratele mai mare al lui Emir să nu transforme noaptea nunții într-un dezastru.

În timp ce Emir va face personal ultima sa atingere pentru ca nunta să numai aibă loc și își va pregăti cea mai grea lovitură pe care o va încasa Kemal. În timp ce Kemal se apropie pas cu pas de propiul sfârșit, Nihan va observa lipsa lui Kemal.

În clipele în care se va oscila între viață și noapte, pe el îl așteaptă pe de-o parte ușa care se întredeschide către fericirea eternă și pe de altă parte întunericul care va chema iadul.
Kemal si Nihan Kemal și Nihan vor spune un DA pentru fericire! ...