We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/19/2017

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 70 REZUMAT IN ROMANA

Nihan și Emir divorteaza…

Kemal va savura faptul că îl îngenunchease pe Emir, iar Nihan va savura eliberarea din prizonieratul care durase ani de-a rândul.


Ca urmare a faptului că Kemal îl va lăsa pe Emir fără  alternative va sosi și ziua pe care o visaseră ani de rândul. Emir și Nihan vor  divorța.

Emir este decis ca să nu o lase dușmanului său pe Nihan care este cea mai prețioasă ființă din viața sa. Emir va declanșa un plan prin care să îl lovească pe Kemal acolo unde îl doare mai mult pe acesta. În centrul scestui plan va fi Asu care nu mai nimic de pierdut.
Asu, care va aceepta propunerea făcută de Emir, va începe să facă pregătiri pentru a-și împrăștia veninul. Pentru Asu cea mai grea parte a planului va fi să aibă răbdare în condițiile în care ea arde de nerăbdare ca să se răzbune.

În sfârșit Zeynep, care va fi deprimată după vizionarea imaginilor în posesia cărora va intra, va lua o decizie. Această decizie a lui Zeynep  va schimba toate echilibrele în lupta pe viață și pe moarte dintre Emir și Kemal.

Pe de altă parte Emir  stă la panda ca să îi înfigă pumnalul în inima lui Kemal.
Nota, care îi va veni lui Nihan care este conștientă că atacurile lui Emir nu vor înceta, va fixa definitiv iubirea din viața ei.

Nihan va înțelege foarte târziu că în demersul ei pentru a-i salva viața lui Kemal îi va schimba și viața pentru totdeauna.

În timp ce Nihan și Kemal se apropie de un final fericit, Emir nu ezita să își murdărească mâinile. De acum în timp ce această luptă se apropie de final, mutarea lui Emir va fi nemiloasă și tăioasă. Atunci când Kemal se începe să îndepărteze întunericul nopții care ascunde toate pericolele, deja era prea târziu.