We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/17/2017

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 69 : Kemal va ieși în fața lui Emir

Serial Turcesc: Dragoste Infinita episodul 69 rezumat. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial subtitrat in Romana la Kanal D, difuzat de Luni - Vineri de la ora 20:00, Genul: Dragoste, Drama.

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 69
Atunci când se va întoarce acasă de la nunta lui Leyla, Nihan îl va gasi acasă pe Emir. Pentru Nihan clipele de fericire petrecute împreună cu Kemal la nuntă se vor transforma într-un coșmar.

Atunci când furia lui Emir va atinge cote de necontrolat, Vildan nu va rămâne pasivă. În schimb răspunsul lui Emir la această reacție va fi ca să o dea afară din casă, fără a ezita, pe Vildan.

Atunci când va afla de ceea ce pățite Nihan, Kemal va ieși în fața lui Emir. Însă nici Emir nu o va lăsa pe Nihan  și nici Kemal nu va renunța la Nihan. Lupta celor doi dușmani de moarte va avea un singur învingător. Prin dovada care o deține Kemal va acționa ca să ruineze Holdingul Kozcuoğlu.

 După loviturile consecutive ale lui Kemal,  Emir nu va mai avea șansa să facă o greșeală în ceea ce privește Holdingul Kozcuoğlu care se află în pragul dezastrului.

Ședința Consiliului de Administrație în cadrul căreia Nihan urma să fie aleasă președinte se va transforma în cea mai importantă ședință din viața lui Emir.

Cu orice preț Nihan trebuia împiedicată să participe la această ședință.  Pe de altă parte lipsa lui Nihan va facilita, într-un mod surprinzător, întâlnirea în aceeași casă a lui Emir și Zeynep.

Zeynep va deschide o cutie care stătea de mult timp în rafturile prăfuite ale trecutului. De acum Zeynep deține un bilet care să îl trimită la închisoare pentru totdeauna pe Emir. Zeynep va fi nevoită să ia cea mai importantă decizie din viața ei.

 Kemal încă nu trăsese nici un glonț deținut în lupta sa cu Emir. Pentru a o reîntâlni pe Nihan el va ieși pentru ultima data în fața lui Emir.