We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/17/2017

Dragoste Infinita episodul 68 : Rezumat Serial Turcesc

Serial Turcesc: Dragoste Infinita episodul 68 rezumat. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial subtitrat in Romana la Kanal D, difuzat de Luni - Vineri de la ora 20:00, Genul: Dragoste, Drama.

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 68
Kemal și Asu vor divorța în urma unei singure înfățișări.
Reținerea lui Galip se va transforma într-un val de șoc care va zdrucina din temelii Holdingul Kozcuoğlu.

Pe de altă parte, în ciuda întregii sale puteri Emir  este îngrozit de faptul că un mebru al familie Kozcuoğlu este închis. Însă lucrurile ce se vor petrece nu vor rămâne limitate doar la acest fapt.

Investigația efectuată cu privire la împușcarea lui Leyla îl va face pe Kemal ca să deschidă o portiță cu privire la procesul de rapire a lui Asu. El va acționa pentru a mări breșa deschisă în viața lui Emir și pentru a o trimite pe Asu lângă Galip. Tocmai în acest timp Comisarul Mercan îi va propune lui Kemal ca să colaboreze.

Singura condiție era ca Nihan să rămână departe de acest proces. Însă Nihan  nu are de gând să rămână departe de acest proces. Ea va ieși în fața lui Zeynep cu o propunere de alianță surprinzătoare. Ea îi va cere acesteia să acțioaneze împreună ca să o doboare pe Asu.

Atunci când ziua judecății va sosi Kemal și Asu vor divorța în urma unei singura infatisari. În timp ce acest divorț  va ridica un  nou obstacol din fața lui Nihan și Kemal, iubirea lor este mai puternică ca niciodată.

În final Kemal va descoperi marea scăpare din planul lui Asu. În lupta dintre Kemal și Emir, pentru Emir împiedicarea ca un alt mebru al familiei  Kozcuoğlu să intre la închisoare se va transforma într- o problemă vitală.

 În schimb Emir va ieși în fața lui Asu cu singura formula de scăpare pe care o mai deține. Pentru Asu această formula este echivalentă cu moartea.

Kemal își va continua pașii deciși ca să pună punct luptei sale cu Emir. La nunta lui Leyla și Ayhan, Kemal va lua în mâini și cheia care duce la libertatea lui Nihan.