We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/15/2017

Dragoste Infinita episodul 67 - Rezumat

Serial Turcesc: Dragoste Infinita episodul 67 rezumat. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial subtitrat in Romana la Kanal D, difuzat de Luni - Vineri de la ora 20:00, Genul: Dragoste,Drama.

Oare pentru Kemal și Nihan se apropie reuniunea finală?
Faptul că Nihan împreună cu Kemal își vor risca viața, fără să ezite, va da peste cap planul lui Emir. Emir va intra în flăcări după persoana iubită. Emir o va scoate pe Nihan care nu va dori să iasă din casă fără ca și Kemal să fie salvat. Kemal va rămâne în voia sorții.

În timp ce Leyla se chinuie să supraviețuiască în spital, Ayhan va jura să o răzbune. Cu orice preț el îl va pedepsi personal pe Kozcuoglu pe care îl crede responsabil pentru incidentul produs.

Kemal este singura persoană care poate să il împiedice pe Ayna să devină criminal. Kemal va lua decizia ca să elucideze cât mai repede acest eveniment, însă el este conștinet și de faptul că timpul se scurge foarte repede.

După ce Emir va afla despre rolul perseverent  al tatălui său în cazul împușcării lui Leyla, el va înnebuni de furie.  El nu are niciun dubiu că Kemal va lăsa urma acest lucru. Emir va acționa ca să îl trimită în afara țării pe tatăl său.

Mercan îl va reține pe Emir ca prim suspenct  cu privire la casa ruinată. Zeynep, care era pe cale să îi de-a foc de viu lui Kemal, va da ochi în ochi cu Emir la secția de poliție. Se apropie momentul când legăturile sale cu Emir vor fi investigate profund.

Cu cât Kemal și Nihan vor investiga mai mult ,cu atât mai mult lururile necurate petrecute la Kozcuoğlu Holding vor ieși la iveală. Cu cât Kemal se va apropia de răspunsuri, Emir va fi înconjurat de-a binelea. Pe de altă parte Kemal va deschide proces de divorț lui Asu.

Cu cât Familia Kozcuoglu va fi încolțită cu atât mai  mult  reuniunea dintre Nihan și Kemal se va apropia. În timp ce Nihan și Kemal vor depăși, una câte una,  toate obstacolele din fața lor, credința în iubirea lor eternal este mai mare ca niciodată.

Atunci când Ayhan își va pierde speranța că Leyla își va reveni, el va cădea pradă sentimentului de răzbunare. Îl va răpi pe Galip. Kemal își va folosi ultimele atuuri ca să îl salveze pe Ayhan. Pe de altă parte Familia Kozcuoglu este pe cale să plătescă un preț foarte mare. Acest preț este atât de mare încât este suficient ca să schimbe adevărul despre Emir.