We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

5/27/2017

Dragoste Infinita episodul 66 - Kemal încerca să o salveze pe Nihan

Dragoste Infinita episodul 66 rezumat. Kemal va încerca toate variantele ca să o salveze pe Nihan!

În timp ce Kemal și Nihan se bucură împreună cu fata lor de revederea după mulți ani, Emir o face pe Asu să facă ultima mutare din planul său de a o trimite pe Nihan la închisoare. Nihan va fi reținută pentru prelucrarea de minereu fără autorizație.

Pentru Kemal greșeala, pe care face Asu care va cădea pradă ambiției sale, se va transforma într-o șansă pentru a o salva pe Nihan. Pe de altă parte în timp ce se afla în arest Nihan va fi zdruncinată de documentul care va sosi de la Emir din care se înțelegea că o va pierde pe Deniz. Însă din nou ea nu va face pasul înapoi.

Dragoste infinita episodul 66

Ea nu va lăsa fără răspuns mutarea lui Emir. În timp ce Kemal se chinuie să o salveze pe Nihan, și Leyla împreună cu Ayhan, fără să își dea seama sunt pe cale să descifreze unul din cele mai negre secrete ale Holdingului Kozcuoğlu. Ea nu este conștientă de pericolul letal care o așteaptă la finalul acestui secret.

După ce Emir va afla că Zeynep nu va renunța să se mărite cu Hakan, acesta se va întâlni cu Zeynep. El va acționa ca să o convingă pe Zeynep să rămână singură. Chiar dacă Zeynep îi va da replica lui Emir, chiar și atunci când se va afla împreună cu Hakan în fața ofițerului de stare civilă ea va aștepta un semn de la Emir.
Dragoste infinita ep 66 rezumat

Cu cât iubirea dintre Kemal și Nihan se va întări, Emir va deveni tot mai decis. Pentru Emir  faptul că cei doi iubiți vor începe să construiască un turn din iubire va reprezenta o declarație de război adresată lui Emir. Emir va avea parte de o surpriză atunci când va aprinde focul bucuriei care îi va cuprinde pe toți.