We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

5/13/2017

Dragoste infinita episodul 65 - Rezumat

Serial Turcesc: Dragoste Infinita episodul 65 rezumat. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial subtitrat in Romana la Kanal D, Genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita ep 65,dragoste infinita episodul 65
PentruTarik călătoria va lua sfârșit..
Distanța care o va impune Kemal față de Nihan după emiterea raportului autopsiei lui o va face pe Nihan să aibă bănuieli. După ce va avea primul șoc, Kemal va  trece la acțiune ca să aibe o discuție cu Tarik. Pe de altă parte când Tarik va jura să îl omoare pe Emir el va avea de-a face cu o opoziție neașteptată.

Mărturisirea lui Asu că Tarik este criminalul cât și orientarea lui Mercan către aceeași persoană vor reprezenta pentru Nihan niște supoziții care ar trebui luate în considerare. Pe de altă parte Emir care este cuprins de relaxarea că adevărul va ieși la iveală, va crește presiunea asupra lui Nihan . În timp ce Nihan se va împotrivi cu toată puterea acestei presiuni, Emir se află în letargia că nu va câștiga.

Atunci când va fi martor al durerilor lui Zeynep care se repetă, Emir va avea primul contact adevărat cu fiul său . Pe de altă parte în timp ce ziua cununiei civile cu Hakan se apropie, Zeynep va fi nevoită să facă o alegere între Emir și familia sa.

Leyla va începe să investigheze aspectele din spatele creșterii excesive a profitului de la Holdingul Kozcuoglu.  Însă Emir este pe cale să facă mutarea de la firmă pe care o plănuise cu luni în urmă. Nihan este frâna de siguranță a acestui plan.

Atunci când îl va găsi pe Kemal, Nihan nu va mai cere socoteală acestuia. Pentru iubirea sa, ea va face jurământul cel mai important. Însă pentru Kemal nu este așa de ușor ca să scape de presiunea creată de greutatea adevărurilor.

Marea întrevedere dintre Tarik și Kemal va deschide calea iubirii dintre Nihan și Kemal. În timpul in care cei doi îndrăgostiți își continuă lupta, cu toată forța lor, împotriva celor mai dure tabere, vor demonstra că au capacitatea de a pune punct, într-un mod simplu, la această luptă.