We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

5/13/2017

Dragoste infinita episodul 64 - Rezumat

Serial Turcesc: Dragoste Infinita episodul 64 rezumat. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial subtitrat in Romana la Kanal D, Genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita ep 64,dragoste infinita episodul 64,poza nihan si kemal
Ceața densă de deasupra morții lui Ozan se va ridica
Planul nemilos pus la cale de către Emir și Asu își atinsese scopul cu prețul vieții lui Tufan. Acum următoarea lor țintă este moartea lui Ozan. Kemal, Nihan și Mercan se vor întălni ca să discute detalii despre moartea lui Ozan.

În timp ce Kemal și Mercan susțin că trebuie să continue cercetarea cu răbdare și printr-un proces mai lung, Nihan nu va avea răbdare. Referitor la moartea lui Ozan, ea va plănui o întevedere cu Asu. Conform acestui plan singura scăpare a lui Asu este să mărturisească adevărul.

Pe de altă parte Emir va declanșa planul care să îl scoată pe Tarik în “ring”. Si Kemal va începe să se lupte cu îndoielile sale referitoare la Tarik care vor da roade. Însă de acum înainte Kemal nu are de gând să își piardă sora și nici să stea nici un minut departe de Nihan. În momentele în care Kemal   se va închide în sine prin dragostea sa, Nihan va continua să fie un tub de oxigen pentru Kemal.

În cercetarea lui Mercan legată de trecutul lui Asu, acesta va descoperi legătura dintre Asu și Tarik. Această probă importantă va da peste cap toate echilibrele.  După ce va intra în vizorul lui Mercan, pentru Tarik va începe numărătoarea inversă. Pentru a intra în posesia biltului de scăpare din această spirală Tarik va face ultima mutare. Zeynep care va afla sexul bebelușului se va întâlni cu Emir pentru a îi da această veste.

 Participarea unei persoane neașteptate la acestă întâlnire va declanșa lupta interioară care va schimba toate echilibrele lui Zeynep. Finalul acestei lupte va duce la impunerea condiției ca Emir să se căsătorească cu ea în schimbul renunțării la căsătoria cu Hakan.
Atunci când ceața densă de deasupra morții lui Ozan se va ridica, Nihan și Kemal vor trăi cel mai mare șoc al vieții lor.