We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

5/13/2017

Dragoste infinita episodul 63 - Rezumat

Dragoste Infinita episodul 63 rezumat. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, Genul: Dragoste,Drama.

dragoste infinita ep 63,dragoste infinita episodul 63


Oare Kemal va putea scăpa?
Faptul că Kemal este pricipalul suspect în cercetarea cazului Asu va prezenta un prilej important pentru Emir ca să pună punct definit luptei sale cu Kemal. Însă el trebuie să intre în posesia unei mărturisiri din partea lui Kemal precum că a omorât-o pe Asu.

Mercan care va observa că Kemal a fost răpit, o va anunța pe Nihan despre acest fapt. Nihan este sigură că în spatele acestui fapt se află Emir care nu ar pierde nicio ocazie pentru a îl omorâ pe bărbatul pe care ea îl iubește. Pentru a îl salva pe Kemal , Nihan va face un plan primejdios în care să nu se supună lui Emir. Oare moartea lui Ozan va rămâne neelucidată pentru totdeauna?

Pentru Zeynep și Tarık care vor reuși să distrugă ultimul indiciu cu privire la ucidearea lui Ozan această poveste se îndreaptă pas cu pas către un sfârșit care nu va putea fi uitat așa de ușor.
În timp ce Kemal încearcă toate soluțiile ca să scape  Nihan va observa scăparea cea mai clară a acestei capcane care părea a fi fără de cusur.

Fiecare pas făcut de Kemal și Nihan împreună va consolida mai mult decât s-ar fi așteptat speranța de scăpare a lui Kemal. Pe de altă parte Nihan care se află în mijlocul imposibilităților va serba aniversarea lui Kemal printr-o metodă specială.
Cei doi iubiți vor continua să strălucească ca două stele în întunericul ca smoala.

Planul lui Asu va eșua
În timp de Kemal și Emir, de îndreaptă din două părți diferite către adevărurile referitoare la Asu, cea mai slabă verigă a acestei întreceri va fi Tufan. Cu cât încercuirea lui Kemal pe de-o parte și cea a polițiștilor pe de altă parte se va apropia, Asu nu va putea să gestioneze planul pus la cale de ea. Singurul biletul de scăpare nevătămată de sub dărămături a lui Asu va fi îmbibat cu sânge.