We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

5/13/2017

Dragoste infinita episodul 62 - Rezumat

Dragoste Infinita episodul 62 rezumat. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, Genul: Dragoste,Drama.


Oare Asu a fost omorâtă?
În timp ce urmele și probele înfricoșătoare găsite în camera lui Asu indică că Asu a fost omorâtă, polițiștii vor trece la acțiune ca să îi găsească cadavrul.  

În acest timp Kemal si Nihan vor face cunoștință cu comisarul Mercan care fusese însărcinat să înceapă urmărirea în cazul acesti crime.

În timp ce Mercan va presupune că această familiarizare va facilita alte întălniri cu Kemal și Nihan, Nihan va fi deranjată din prima clipă de atitudinea lui Mercan față de Kemal. Însă există un alt aspect care îl face pe Kemal să fie neliniștit: el este persoana care a văzut-o ultima data pe Asu.

Emir care crede că cel mai mare dușman al său este implicat în moartea lui Asu va începe să caute adevărul pentru a se dezvinovății în ochii mamei sale și totodată să scape definitiv și de Kemal.
În timp ce Kemal încearcă să elucideze cazul pentru a îndepărta suspiciunile în privința sa, el nu va scăpa de marcajul îndeaproape a lui Mercan.

Bineinteles că nici Mercan nu va scăpa de marcajul îndeaproape a lui Nihan.Pe de altă parte Gurcan, care este singura persoană care știe adevărul legat de rolul lui Asu în moartea lui Ozan, va aduce o veste proastă. În momentul când toate speranțele erau pierdute se va emite autorizația necesară pentru efectuare autopsiei lui Ozan. Zeynep și Halan își vor programa cununia civilă. Atunci când Zeynep se va duce pentru ultima data la Emir pentru a îi spune despre această decizie, ea va fi obligată de Emir să-și exprime opinia finală în termeni clari.

Atunci când Kemal va fi încercuit în legătură cu uciderea lui Asu, el va avea o singură soluție de scăpare. Însă în fața acestei soluții va sta cel mai mare obstacol reprezentat de Emir Kozcuoğlu.