We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/13/2017

Romanii au Talent 2017 Sezonul 7 la Pro Tv

Cel mai mare show de divertisment, Romanii au talent 2017 - Eroii cuceresc Romania, se reîntoarce la Pro Tv din 17 februarie  2017 cu sezonul 7, mai plin de emotie, mai distractiv, cu mult suspans, si foarte multe talente!
romanii au talent online,romanii au talent 2017,romanii au talent sezonul 7,

Romanii au Talent 2017 Sezonul 7 al concursului de la Pro Tv schimba destine și aduce noutati, iar una dintre acestea este reprezentata de faptul că va exista un buton auriu care va fi la dispoziția lui Smilei și Pavel Bartos  inca din etapa preselectiilor, astfel încât cei doi prezentatori isi vor putea trimite concurentul preferat direct in semifinala show-ului Romanii au Talent online.

Smiley :  „Anul trecut, eu si Pavel am avut mana buna cu Laura Bretan. A avut unul dintre cele mai emotionante si mai frumoase momente din show. Ma bucur mult ca, incepand cu acest sezon, vom avea sansa sa folosim golden buzz-ul sa ducem in semifinala un alt numar foarte tare. E o responsabilitate foarte mare pentru noi, dar in acelasi timp, eu si Pavel suntem cel mai aproape de concurenti si avem un feeling bun in alegerile pe care le facem.”.

Pavel Bartos : ”Avem o libertate mai mare sezonul asta. In primul rand, pentru ca oferta este mai mare si ne da si un anumit tip de relaxare si libertate sa alegem ceva dupa chipul si asemanarea noastra. Acest lucru nu ne face decat sa ne bucuram. Daca ar fi dupa noi, ar trebui sa avem mii de butoane aurii, pentru ca tinem cu toata lumea. Dar un lucru e clar: golden buzz-ul nostru e special, mai exotic, are ceva in plus fata de cele ale juratilor. Cred ca e cel mai neasteptat golden buzz de pana acum, iar in curand veti vedea despre ce vorbesc.”
sursa: http://romaniiautalent.protv.ro