We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

1/11/2017

Furtuna pe Bosfor ep 86 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 86 rezumat. Dilara care își va da seama că Cansu, a cărei stare de sănătate se înrăutățește pe zi ce trece, nu va putea să trăiască fără Emre, va avea o victorie în negocierile cu familia care o înfiase pe bebelusul Emre.

Furtuna pe Bosfor ep 86 Rezumat Online

Furtuna pe Bosfor ep 86 rezumat in română.Atunci când Cansu o va vedea pe Emre ea se va bucura foarte mult  însă acestă situație se pare că nu va fi acceptată de Deniz. Deniz și Cihan se vor duce acasă la familia bebelușului Emre….

Damir și Asuman se vor apropia
În vizorul lui Damir care vrea să se răzbune pe Harun se află vechea sa prietenă Candan și Asuman. Apropierea dintre Asuman și Damir nu va fi deloc pe placul lui Candan. În schimb Domnul Ekrem, care va dori să vorbescă cu Dilara însă care va fi refuzat încă odată, va fi nevoit să îi mărturiseacă adevărul Domnului Rahmi.

Simți ceva pentru Cihan?
Harun, care va observa că pe zi ce trece Cihan și Dilara devin tot mai apropiați, se va decide ca să vorbescă deschis cu Dilara. Grație unei replici, pe care o va rosti Harun care nu știe că Ozan îi ascultă telefonul, lucrurile vor deveni ireparabile. Ozan va afla că tatăl său natural este Harun…