We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/03/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 19 rezumat

Oare Elif va afla adevărul?
Kahraman se gândeste să-i ceară mâna lui Elif. Defne îi va cere lui Kiymet să facă orice îi stă în putintă ca să îi despartă pe Elif și Kahraman. În caz contrar ea va spune celorlati membri ai familiei ceea  ce stie cu privire la Yakup.

Serial Turcesc: Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 19 rezumat.

Această amenintare va da rezultate. În timp  ce Kahraman vrea să-i povestească lui Elif adevărul cu privire la bebeluș Kiymet, care va intra în camera o va chema pe Elif și o va avertiza că trebuie să păstreze o distanță față de Kahraman, că o astfel de relație cu un bărbat căsătorit s-ar putea fi înțeleasă greșit de lume și că trebuie să se mute din casă. Vorbele lui Kiymet o vor afecta pe Elif.

Cu toate că Kahraman va încerca să o împiedice, Elif va face ceea ce i-a cerut Kiymet și se va muta împreună cu familia sa într-o altă casă a familiei Yörükhan. Însă această situație nu va  slăbi ci din contra va întări legătura dintre ELif și Kahraman.
[ads-post]
Kahraman va vorbi cu Defne și îi va spune că vrea să divorțeze și mai mult decât atât  va cumpăra o casă unde vor rămâne Elif și familia ei. În timp ce acestea se petrec în tabăra lui Sukran și Yakup este multă efervescență. Sosise ziua aniversării căsătoriei lui Sukran și Yakup.

Însă atunci când Sukran se va duce la restaurantul unde efectuase o rezervare soțul acesteia va avea partea o surriză neașteptată. În schimb Kahraman îi va măsturisi lui ELif adevărul cu privire la copil și intenționează să îi ceară mâna. Însă Defne nu și-a folosit ultimul atuu din mânecă.