We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/02/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 18 rezumat - Oare secretele vor ieși la iveală?

Oare secretele vor ieși la iveală?
Defne va intra în posesia unui atuu important. În timp ce Kahraman va fi dus la spital cu ambulanța,  va avea un stop cardiac, dar îsi va reveni gratie interventiei doctorului si asistentei.

Defne va intra în posesia unui atuu important. În timp ce Kahraman va fi dus la spital cu ambulanța,  va avea un stop cardiac,

După o operație lungă el va fi plasat în salonul de terapie intensiva. În acest timp toti membrii familiei sosiseră la spital si asteaptă îngrijorati o veste cu privire la Kahraman. Kahraman, care nu depășise încă perioada critică de după operație, va fi ținut o perioadă sub supraveghere. Membrii familiei vor rămâne la spital până dimineața și vor aștepta vești de la el.

În acest timp Ziya va ordona oamenilor săi să îl caute pe Maksut. Kerem va interveni în incident și își va avertiva oameni ca atunci când îl vor găsi pe Maksut să îl anunțe doar pe el.
[ads-post]
Atunci când Kahraman își va reveni primul lucru rostit de el va fi Elif și va dori să o vadă pe ELif în detrimentul soției sau a unui apropiat din familie. Defne va înțelege foarte bine mesajul și va începe să facă planuri pentru a-și salva căsnicia.

În această privință cel mai mare sprijin îl va avea din partea mamei sale Neval. Prin intermediul mamei sale Defne va intra în posesia unu atuu foarte important cu privire la Kiymet și va folosi acest atuu față de Kiymet pentru a-și salva căsnicia.

Tot în acele momente și Kahraman se va vedea cu Elif pentru a-i mărturisească sentimentele ce le simte față de ea și adevărul cu privire la bebeluș.