We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/01/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 17 rezumat 3 noiembrie 2016

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 17 rezumat, Defne părăsește casa!

Stirea publicată în ziare cu privire la Elif și Kahraman îi va înfuria pe Maksut si Sultan tot atât de mult pe cât îi va enerva si pe cei din familia Yoruktan.

Rezumat Serial: Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 17 rezumat, Defne părăsește casa!  Stirea publicată în ziare cu privire la Elif și Kahraman îi va înfuria pe Maksut si Sultan tot atât de mult pe cât îi va enerva si pe cei din familia Yoruktan.

În timp ce Sultan se va înfrunta cu cei din familia Yoruktan pentru a le cere socoteală, pe de  altă parte între Kerem și Elif va avea loc o ceartă tot din cauza acestei știri. Dar pe Kerem, care sosise în casa lui Celal pentru a vorbi cu Elif, îl așteaptă o surpriză.

În timp ce Kahraman, fără să știe  de cele întâmplate,  încearcă să o calmeze pe Sultan și să o facă să creadă că fata ei nu are nicio vină, ELif îl va răni cu o LOPATA pe Maksut pentru a îl salva pe Kerem. Sultan, care va afla  despre această situație, cu toate că își face griji pentru fiica sa, datorită orgoliolului său, nu va accepta copilul din pântecele fiicei sale.

Defne va părăsi casa! În timp ce toate acestea se petrec Defne, care va afla că bebelușul trăiește, va păsăsi casa. În schimb Kahraman este împotriva lui Defne pentru că aceasta a dorit să-i trăvească băiatul. După cele pățite de Defne, Kahraman  o va duce pe aceasta la casa lor din  Zekeriyaköy pentru a o proteja.

În timp ce se presupune că Maksut nu o va putea găsi, drumurile Maksut și Kerem se vor intersecta din nou în această casă, iar de această dată Maksut va îndrepta arma împotriva lui Kerem. Kerem, care nu va dori să fie înjosit încă o dată  în fața lui Elif,  nu se va da la o parte din calea lui Maksut .

Maksut care se înfuria din cauza celor spuse de Kerem, va trage cu arma.Kahraman care tocmai sosise la fata locului, il impinge pe Kerem din bataia armei, Însă glonțul care ieșise din armă il va nimeri pe Kahraman .